Før du investerer i en Swimming Pool

Hvis du tænker på at installere en swimmingpool på din ejendom der er nogle indlysende og nogle “ikke så indlysende” faktorer at overveje.
Budgettet er en kæmpe faktor, men ikke den eneste overvejelse. For det første evaluere din grund til at installere en pool. Er det udelukkende for rekreation? Har du et familiemedlem, der har en helbredstilstand, der kan drage fordel af daglige svømning? Hvilken plads har du i din pool? Har du planer om at bruge poolen året rundt? Hvilken slags bygningsreglementer kan anvende i din by? Bliver din pool for motion kun? Planlægger du at medtage et spabad eller spa?
Som med ethvert projekt, ende vi ofte med at bruge meget mere end oprindelig beregnet. Ordentlig planlægning kan bidrage til at minimere disse “ekstra” udgifter. Lægge vægt på hvordan du gerne området omkring poolen anlagte og planlægge på denne udgift. Har du givet nogen troede at vedligeholdelsesomkostninger? Pumper, filtre og kemikalier er regelmæssige udgifter, der skal opføres på budgettet. Fylde din pool i første omgang vil forårsage din vandregning vil stige betydeligt den første måned. Du skal også overveje bekostning af vandtab gennem normal brug af swimmingpoolen.
Valget af swimmingpools bliver i vid udstrækning afhænger af dine svar på de foregående spørgsmål. I en nøddeskal har du to muligheder, enten i jorden eller over jorden. Hver har deres egen plusser og minusser.
En overjordiske pool kan blive afviklet, hvis du flytter til en ny bopæl. De er også billigere. Æstetisk engelsktalende, overjordiske puljer kan sættes op med pyntede og landskabspleje at rivaliserende dyrere i jorden pools. Ofte, vil den forhandler, du har købt fra tilbyde installation og i nogle tilfælde endda pyntede og landskabspleje tjenester.
I-bassiner er helt sikkert dyrere end den bærbare, overjordisk alternativ. Men, de normalt øge værdien af ejendommen. Hvis du har besluttet, at en i-jorden pool er bedst egnet til dit formål, er her nogle skridt du skal tage:
1. shoppe rundt for en entreprenør.
2. få mindst tre skriftlige bud.
3. foretage visse at alle arbejdskraft og materialer er inkluderet og byggetilladelser.
4. Bed om en liste over tidligere kunder.
5. må ikke træffe en forhastet beslutning. Tag dig god Maler tid og ikke presses til at underskrive en kontrakt.
6. check med Better Business Bureau til at bestemme, hvis kontrahenten har nogen udestående klager.
7. Bekræft at entreprenøren har den rigtige licens.
8. aldrig betale entreprenøren i kontanter. Brug altid en check, kasserere check, money order eller kreditkort, så du har bevis for køb.
Køb en swimmingpool er en store udgifter. Det gamle mundheld om “en ounce af forebyggelse er værd flere en hamre af kur” gælder. Planlægge projektet ordentligt og du vil nyde år af nydelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.