Guide: Skab perfekt belysning i dit hjem

Har du prøvet at sidde til en lækker middag, hvor lyset fra spisebordslampen er alt for skarp? Og har du haft lyst til at læse en god bog om aftenen, men det er så svært at læse ordene, fordi du ikke har ordentligt læselys? Så er det tid til at læse denne guide. Her får du nemlig tips og tricks til, hvordan du kan indrette dit hjem med den bedste belysning – også selvom du ikke har penge til det på din konto her og nu.

Stuen

Stuen skal indbyde til hygge og samvær. Derfor er det vigtigt, at du vælger varmt og dæmpet lys til det rum, da det vil give en dejlig stemning. Du vil måske også have mulighed for at læse, arbejde eller lavet andet produktivt i din stue. Derfor bør du også have funktionslys, som du kan tænde til formålet. Lige præcis i stuen kan det være en fordel, at du vælger lamper, hvor lysstyrken og farvetemperaturen kan indstilles. På den måde behøver du ikke have ret mange forskellige lamper til at stå, og du kan nemt indstille de forskellige lamper, så de passer til det, som du skal bruge dem til.

Spisebordet

Her har mange mennesker en udfordring, fordi mange bruger spisebordet til andet end bare at holde en god middag ved. Derfor kan det også være en fordel, at du her vælger en flot designet lampe, hvor du kan dæmpe lyset, som det passer dig. På den måde kan du nemt og hurtigt forvandle stemningen ved dit spisebord.

Soveværelset

I soveværelset skal du forsøge at skabe den bedst mulige ramme for din søvn. Du kan med fordel have skarpt lys i loftet, som du kan bruge om morgenen og små lamper med dæmpet lys, som du kan bruge inden sengetid.

Sådan gør du

Når du skal skabe den perfekte stemning i dit hjem, kan det blive en dyr omgang. Derfor har du mulighed for kviklån kassekredit. Det gør, at du kan få et hyggeligt hjem med passende belysning lige nu og her, selvom du ikke troede, at du havde råd til det.