Ingen belastning gensidige fonde: Boost din porteføljens afkast

Investorer, som udelukkende brug bredt diversificeret, ingen belastning gensidige fonde for deres aktieinvesteringer ofte miste på muligheder for at øge belønning potentialet af deres porteføljer. Denne artikel ser på to metoder investorer kan bruge til at øge effektiviteten af deres portefølje af diversifed, ingen belastning gensidige fonde.
Diversificere, diversificere, diversificere!
Afbalancere din portefølje med jævne mellemrum.
Disse er blevet mantraet i post dot-com æra. Aktier, obligationer og kontanter typisk udgør de store aktivklasser til at opbygge porteføljer af ingen belastning gensidige fonde. Stor vægt bliver med rette placeret på procentdelen af aktiver tildeles ingen belastning gensidige fonde af forskellige aktivklasser. Deling af aktiver inden for en bestemt klasse ikke næsten få den opmærksomhed, den burde.
Alt for ofte investorer udelukkende brug bredt diversificeret, ingen belastning gensidige fonde for deres aktieinvesteringer. Fidelity Magellan fond (Nasdaq: FMAGX) og troskab Contrafund fond (Nasdaq: FCNTX) er eksempler på populære troskab midler investorer ofte bruger. Ved at følge denne fremgangsmåde, glip investorer ofte af muligheder for at forbedre den belønning af deres porteføljer.
I en relateret artikel, har vi set på hvordan investorer kan bruge midlerne til at konstruere en diversificeret, ingen belastning investeringsforening portefølje. I denne artikel vil vi se på hvordan investorer kan bruge midlerne til at forbedre resultaterne for deres portefølje af diversificeret, ingen belastning gensidige fonde. Selv om troskab midler præsenteres som eksempler, kan de begreber, der er skitseret her gennemføres ved hjælp af midlerne forvaltes af andre institutioner såsom Vanguard eller T. Rowe pris.
Midlerne begrænse deres investeringer til en bestemt sektor af økonomien. Troskab midler forvaltes under Select Portfolios® er midlerne. For eksempel, Fidelity Vælg energi (Nasdaq: FSENX) er en ubelastet investeringsforening, der fokuserer sine investeringer på forskellige segmenter af energiindustrien som integreret olieselskaber, olie og gas efterforskning og produktion virksomheder og oliefelt servicevirksomheder.
Så hvordan gør en brug sektor midlerne til at øge ydeevne potentiale af en portefølje af diversificeret, ingen belastning gensidige fonde?
Fokusere på sektorer med vækstmuligheder. Investor har en portefølje af diversificeret, ubelastet gensidige fonde kan begå en del af hendes formue til sektor fonde, der fokuserer på områder, der har betydelige vækstmuligheder, fx, elektronik og software. Nogle finansielle fagfolk kalder dette porteføljemetoden ‘core og satellit’ hvor den diversificeret, ingen belastning investeringsforening er kernen og fondens sektor er satellitten holding. Investeringer i fonde, troskab som troskab Vælg elektronik (Nasdaq: FSELX) eller troskab Vælg Software og edb-tjenester (Nasdaq: FSCSX) kan muliggøre investor tilføje vægt på vækstsektorer såsom elektronik og software, henholdsvis.
Tage en proaktiv tilgang til sektoren investering via sektor rotation. Ligesom i det foregående tilfælde, en investor har en portefølje af diversificeret, ubelastet investeringsforeninger begår en del af hendes formue til sektor fonde. Med denne tilgang, men søger investor at maksimere potentialet i del af aktiver forpligtet til sektor fonde med jævne mellemrum skifter aktiver i sektorer med højere forventet afkast.
For eksempel, indtil ikke så længe siden, store selskaber beskæres relateret teknologi kapitaludgifter paa faldende renter holdes privatforbruget stærk. For at drage fordel af sådanne verdslige tendenser, investor kan vælge at investere i troskab midler såsom Vælg forbruger industrier (Nasdaq: FSCPX) og vælg fritid (Nasdaq: FDLSX) samtidig undgå Vælg teknologi (Nasdaq: FSPTX). AlphaProfit.com ' s forskning viser, at sektoren rotation har potentiale til at udkonkurrere marked gennemsnittene på grundlag af relativ afkast samt risikojusteret afkast. For at anvende denne strategi effektivt, du har brug at forstå og følge dynamikken i de enkelte sektorer. Du skal også kunne træffe velinformerede beslutninger om sektorer at vælge og sektorer at undgå.
Indvirkning på din portefølje. Stærk præstation fra en del af aktiver forpligtet til sektor fonde kan materielt forbedre afkastet af din portefølje af ingen belastning gensidige fonde. Troskab midler som Vælg elektronik og vælg Software og edb-tjenester sport 10 års gennemsnitlige årlige returnerer af næsten 18%; Det er næsten to gange 10 år Gennemsnitlig årlige afkast på 9,4% for Fidelity Magellan fond. Ved hjælp af taktiske, sjældne rotation af aktiver blandt sektorer, AlphaProfit ' s Focus™ model portefølje er steget på en gennemsnitlig årlig vækst på 34,4% siden 1993.
Så hvad disse returneringsraten oversætte til dig i dollar vilkår? En $100.000 investering i en diversificeret, ingen belastning gensidig fond, der vokser på 10% pr. år resulterer i $259,374 i slutningen af 10 år. Hvis den samme $100.000 er opdelt således, at $85.000 er investeret i den samme diversificeret, ingen belastning investeringsforening vokser med 10% om året og de resterende $15.000 er investeret i sektor fonde vokser med 30% om året, aktiver vil i alt $427,256 i slutningen af 10 år. Det er $167,882 eller 65% mere end $259,374 resulterer i førstnævnte tilfælde.
Således ved tildeling af selv en relativt lille, siger 15%, af den samlede portefølje af ingen belastning gensidige fonde til sektor fonde, kan du markant øge dit afkast.
Hovedpunkter til at huske
1. investorer, der udelukkende brug bredt diversificeret, ingen belastning gensidige fonde for deres aktieinvesteringer ofte glip af muligheder for at forbedre afkast af deres porteføljer.
2. sektor fonde kan tjene som en værdifuld tilbagevenden styrke booster for en investor at eje en portefølje af diversificeret, ingen belastning gensidige fonde.
3. investorer kan vælge at tage en passiv langsigtet tilgang til investering i sektor fonde, der er målrettet mod høj vækstsektorer af økonomien. Alternativt, en investor kan tage en proaktiv tilgang til at maksimere potentialet af midlerne med jævne mellemrum skifter aktiver i sektorer med højere forventet afkast.
4. investorer villige til at se ud over bredt diversificeret, ingen belastning gensidige fonde har en stærk allieret i sektor fonde. Sådanne investorer kan væsentligt øge portefølje afkast ved at begå en relativt lille brøkdel af deres samlede formue investeret i diversificerede, ingen belastning gensidige fonde til sektor fonde.
Noter: Denne rapport er kun til orientering. Intet heri skal opfattes som et tilbud om at købe eller sælge værdipapirer eller til at give individuel investeringsrådgivning. Denne betænkning har ikke henviser til særlige investeringsmål, finansielle situation og særlige behov for nogen bestemt person, der kan modtage denne rapport. Oplysningerne i denne rapport stammer fra forskellige kilder menes at være nøjagtige og leveres uden garantier af nogen art. AlphaProfit investeringer, LLC repræsenterer ikke, at disse oplysninger, herunder enhver Tredjepartsoplysninger, er præcise eller fuldstændige, og det bør ikke påberåbes som sådan. AlphaProfit investeringer, LLC er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser heri. Holdningerne heri afspejler udtalelsen fra AlphaProfit investeringer, LLC og kan ændres uden varsel. AlphaProfit investeringer, LLC fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle direkte eller hændelige tab ved at anvende nogen af oplysningerne i denne rapport. Tredjeparts varemærker eller servicemærker vises i denne rapport er tilhører deres respektive ejere. Alle andre varemærker, der vises heri er egenskaben for AlphaProfit investeringer, LLC. Ejere og ansatte i AlphaProfit investeringer, LLC for deres egne konti investere i troskab midler nævnes i denne betænkning. De kan for deres egne konti også købe, sælge eller holde lange eller korte positioner i nogen af de andre værdipapirer, der er nævnt i denne betænkning. AlphaProfit investeringer, LLC hverken er knyttet til eller modtager erstatning fra Fidelity investeringer. Investeringsafkast og eksemplerne ovenfor er udelukkende til orientering. Tidligere resultater er en indikation af heller ikke en garanti for fremtidige resultater. Ingen del af dette dokument kan gengives på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra AlphaProfit investeringer, LLC. Copyright © 2004 AlphaProfit investeringer, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.