Kan en 125% hjem egenkapital lån virkelig hjælpe dig?

Långivere gør markedet for nye lån lyder så godt. Andre typer af lån er allerede på markedet, og forstået. Hvordan får man nye mennesker til at hoppe på vognen? Du tilbyder noget, der lyder godt, men en, som ikke alle endnu forstår. Det synes også at være tilfældet med 125% boliglån.

Løftet

Løftet, der er lavet, er at give dig 125% af værdien af dit hus for en anden pant. På denne måde kan du nyde at have ekstra finanser til at bruge som du vil. Du kan betale anden gæld, ordne huset, kombinere både realkreditlån, gå på en ferie, eller hvad. Valget er op til dig.

Men hvad er sandheden bag et realkreditlån på 125%? Her er nogle detaljer. Nogle af disse virksomheder faktisk ønsker at låne dig flere penge end dit hus er faktisk værd. Tænk over det. Prøver de virkelig at hjælpe? Med andre långivere, kan det faktisk være lidt svært at få 80% af værdien af et hus (de er de smarte dem). Hvorfor forsøger disse bureauer at skubbe ekstra penge i dit ansigt?

Ekstra gebyrer

En række af disse selskaber opkræve 10%, hvis du ønsker at få en lavere rente end hvad der oprindeligt tilbydes. Det er bare for startere. Mens de tilbyder lavere priser end hvad kreditkort normalt gå til, det faktisk kan ikke være meget mere, da anden realkreditlån er typisk mere end en første pant. Plus, der er en Origination gebyr, lukning omkostninger, og meget mere.

Bliv der, hvor quick lån med rki du er

Med de ekstra afgifter, og på grund af betydeligt mere end dit hus er værd, kan du planlægge ikke bevæger sig når som helst snart. Dette sætter dig i en negativ egenkapital situation. Mange mennesker, der købte huse selv sidste år er at finde ud af, at dette ikke er en god situation at være i. Det er muligt, på en dag med ustabile boligmarkeder, at dit hus også kunne devalueret-hvilket gør det endnu sværere, hvis ikke umuligt at sælge-for flere år. Det kan også betyde, at man går ind i større gæld.

Det vil også tage dig et par år bare for at inddrive fra de forskellige udgifter til realkreditlån-endsige bringe din gæld ned til, hvor du kan gøre nogen fortjeneste på at sælge huset. Og få down betaling for et nyt hus, mens du skylder så meget-ikke engang gå der-det vil kun være i dine drømme.

Et endnu større problem kan opstå, hvis du har en justerbar sats realkreditlån. Før eller senere, der vil være en sats stigning, og det kunne være så meget som 50% højere end det er nu.

Sammenligne

Hvis du stadig ønsker at overveje en 125% realkreditlån, så sørg for at sammenligne en virksomheds produkt med en anden. Du vil være i stand til at se de funktioner, der virkelig skiller sig ud, og være i stand til at se, hvilke funktioner du kan få brug for, eller ønsker. Vær på vagt over for realkreditlån, der lover ingen gebyrer, fordi du kan være sikker på, at det er blevet tilføjet derinde et eller andet sted-og sandsynligvis flere ting, også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.