Webudgivelse Guide til begyndelsen iværksætter (del 1)

“De bedste ting ikke kommet let.” – citeret

De færdige websider i dine hænder kan sammenlignes med et maleri af Michelangelo uden det Sixtinske Kapel. I dit tilfælde, ville det Sixtinske Kapel være web-serveren til at være vært for dit websted mesterværk.

Dette er den første del af en serie af artikler at røre på forskellige aspekter af offentliggørelse på internettet. I denne udgave, vil vi komme ind på aspekt af domænenavn og webhosting.

Domænenavn

Først, skal du registrere dit domænenavn. FYI, et domænenavn er placeringen af dit websted på internettet, ligesom

Du skal have dit eget domænenavn, hvis du forestiller dig selv for at være en vellykket Internet entrepreneur. BTW, det domænenavn, du har registreret hos nogle gratis hosting-tjenester er ikke for professionelle skal bruges til din driftsøkonomiske. Medmindre du er på en form for et eksperiment, få dit eget domænenavn. Omkostningerne ved at få en gået betydeligt ned, end sige fem eller to år siden.

Folk ville tage dit produkt eller din service alvorligt hvis du har dit eget domænenavn. Der er et væld af domænenavneregistre ud på nettet for dig at vælge imellem.

Før du går ud og registrere dit domænenavn, check det ud først, hvis navnet på det domæne, du planlægger at registrere er stadig tilgængelig. Der er en række gratis tjenester til at kontrollere navne af registrerede domænenavne på internettet.

Hvis du tjekke min hjemmeside vil du finde en liste over bedre domæne navn Dam. Det vil spare dig for en masse tid. Nogle af disse gratis services tilbyde registrering af domænenavn – for et gebyr, selvfølgelig.

Webhosting

Når du har besluttet på – og efterfølgende registreret – dit domænenavn, den næste store opgave er for dig at finde en værtsserver som dit domænenavn vil pege.

Valget af din web site host er vigtige nok til at blive overladt til gætterier. For én påvirker en nedetid i din værtsserver alvorligt din online operation. Profit afkast af din virksomhed vil være på spil.

Tip: Du ofte støder på en annonce, der siger: “Vi garantere 99,9% oppetid.” Kommer til at tænke på det, oversætter en 0,1% nedetid tæt på 9 timer inden for et år, at dit websted ikke kan få adgang til dine kunder. Kan du råd til det? Mit råd er for dig at gøre din matematik, hvis en webhost er at give dig denne form for annonce.

Web-Hosting-tjekliste

Følgende checkliste vil hjælpe dig med at vælge en pålidelig og effektiv web site host:

Tilbyder 24/7 teknisk support?

Har det en pålidelig ydeevne record? (Gå til nær nul procent server nedetid)

Det tilbyder en hurtig forbindelseshastighed?

Det tilbyder en hurtig og nem adgang til dine logfiler?

Må CGI scripts til din pakke?

Er, autoresponder service tilbydes?

Web Server kategorier

Der er tre typer af web-hosting-tjenester du kan kategorisere webservere. Liste ned disse tre kategorier og lagt under de relevante poster navnet på den webvært du evaluerer. To ting værd at checke er prissætning og ydeevne record af web-vært.

Henkastet, kunne en web-vært falde i tre typer, nemlig, billige web hosting, overkommelige web hosting og gratis web-servere. Årsager allerede diskuteret ovenfor, skal du fravælge de gratis web-hosting-type, hvis du ønsker at gøre alvorlige din Internet business venture.

Mit websted på gennemført en undersøgelse på de billige og overkommelige web-hosting-tjenester. Kan du tjekke dig selv. Det kan spare dig tid.

Tip: Du kan få billige webhosting så lavt som $0,50 en måned. Nogle værter hævder at tilbyde gratis web hosting, hvis du registrerer dit domænenavn med dem. Tjek dette meget omhyggeligt fordi omkostningerne ved webhosting kan allerede være føjet til omkostningerne ved registreringen af domænenavn. Se, hvis omkostningerne ved registrering af domænenavn er høj i forhold til web-vært konkurrenter. Også tjek effektivitetsdata for at web-vært.

Uploade Web-filer til serveren

Når du har registreret dit domænenavn og underskrevet en web-vært, den næste store opgave er at uploade dine filer til værtens server. Den populære og traditionelle måde at overføre filer til din webhosts server er via en FTP-program (til Windows) og Fetch (til Macintosh). Hvis du hører til 95 pct. af de computing befolkning (dvs. Windows-baseret), er den bedste FTP program for dig stadig WS-FTP-software. Du kan downloade gratis fra nettet.

De fleste værter tilbyde kontrolpaneler, hvor du kan direkte gennemse din kildefil og uploade filer til serveren. I dette tilfælde er der ingen grund for dig at bruge et FTP-program.

Tip: Nogle værter tilbyder topmoderne kontrolpaneler. Andre har amatøragtig kontrolpaneler. Du skal vælge mellem enkelthed og tidskrævende operation. Mit råd er for dig at vælge den nemme at betjene panel, der tilbyder problemfri overførsel af filer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.